Dotaz

Diskusní fórum » Dotaz

GrofDrakula
Uživatel

13.3.2012
18:26

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co říkáte na tento obraz. Jsem laik ale líbí se mi. Zajímal by mě pohled odborníka zda je to technicky dobře či zle namalované. Mě se to zdá dost dobré:-)


Přílohy:
drnypl
Uživatel

28.3.2012
17:31

Je to zvláštní obraz, kdysi jsem viděl něco podobného a okamžitě se mi v hlavě rozsvítilo – všechny znalostni, sbírané po léta se mi spojily v jednu červenou čáru. Je to vyjádření touhy člověka zmocnit se prostoru -od nehybných a neměnných soch Egypta po rozmach řeckého sochařství, vyjádření pohybu a prostoru přes literaturu (Neruda: My bijem o mříž ducha lvi a my ji rozbijeme), přes americkou literaturu, kdy postavy vystupují z románu, pohybují se mezi lidmi a zase se vracejí až k letům do kosmu…

Pupi
Uživatel

28.3.2012
22:33

Já jsem z toho jelen.

Pupi
Uživatel

3.4.2012
10:20

Doplnění- nejsem jelen z vysvětlení od Experta drnypla,to plně chápu,to je tvz. filozifická teorie solipsismu,to znamená,že něco jasného a daného zároveň popírá.Např.- si myslíte,že máte něco v ruce a nemáte tam nic. K tomo obrazu,něco podobného jsem také někde viděl,jen jsem nevěděl kde. Měl jsem to spojeno s tím,že sedím. Pak jsem si vzpoměl. Byl jsem u kamaráda na návštěvě a on měl na vnitřní straně dveří od WC takovíto výjev. Byl to plakát. Je to vůbec malba?





Zaslat odpověď:
Psát příspěvky mohou pouze uživatelé s předplaceným přístupem.