Doplnění malířských technik (návrh)

Diskusní fórum » Doplnění malířských technik (návrh)

Vladimír 27
Uživatel

29.4.2011
09:01

Dobrý den, mám dotaz: nebylo by možné jednotlivá presentovaná díla na Vašich stránkách doplnit informací ohledně použité mal.techniky (aspoň tam kde je známa)? V některých případech to lze na základě předložených fotografií těžko určit, odhadnout. Děkuji Vladimír

zvo
Správce webu

2.5.2011
18:44

Dobrý den,
děkujeme za zajímavý podnět. Technicky by to jistě možné bylo, jelikož jsme ale tyto informace dosud neshromažďovali a je nad naše schopnosti je zpětně dohledat, myslím, že by byla tato funkce spíše matoucí.

Vladimír 27
Uživatel

2.5.2011
20:18

Ideální by byla CENA, TECHNIKA a ROZMĚR(formát). Zpětně to doplňovat by asi skutečně jednoduché nebylo, ale mohli by v tom pomoci i všichni uživatelé. Také u všech obrazů tyto údaje známy nejsou..... Co by se vyplnilo, to by bylo vypněno. To co by vyplněno nebylo by holt vypněno nebylo – pořád lepší něco než nic. Někdy a nějak by se začít asi mohlo, či mělo a u nově zařazovaných obrazů by se to mělo stát běžným standardem.

Ratan
Uživatel

2.6.2011
12:19

Vladimíre, vždyť na přibližnou cenu a další věci se lidé především ptají a majitelé webu těžko sami budou pátrat po oněch údajích.Ty sice lze vyžadovat od zadavatelů, ale když to nejsou lidé alespoň trochu obeznámeni např. s malířskými technikami, jak je mají poznat? Opravdu by to bylo matoucí, ale rozumím Vám, že k určení potřebujete více informací.Zada­vatelé by skutečně měli napsat více, než jenom jakou asi má obraz cenu, chtějí-li se také více dozvědět. A signatury se dají dohledat, když se po nich bude pátrat.

Carlos1
Uživatel

5.6.2011
13:33

I obraz je zboží a pokud je někde uváděna cena bez uvedení rozměru díla jako je tomu zde, je to údaj s nulovou vypovídací hodnotou.





Zaslat odpověď:
Psát příspěvky mohou pouze uživatelé s předplaceným přístupem.