Rozměry obrazů

Diskusní fórum » Rozměry obrazů

strojař
Uživatel

29.11.2010
12:30

Ve vašem arcivu obrazů uvádíte odhadovanou cenu. Zatím jsem však u žádného nenašel rozměry. Proč rozměry zde neuvádíte? Má tento údaj vliv na cenu obrazu?

Rupak
Uživatel

1.12.2010
11:17

taky tu docela postrádám rozměry , obzvláště , když už neplatí ono diskutované v první diskuzi – jsme dost bohatí ..... a najednou jsou poplatky :-) , asi nikoho ta stovka nezabije , ale právě proto by tam ty rozměry mohly být , snažit se o profesionalitu.

Rupak
Uživatel

1.12.2010
11:52

a ještě by nebylo špatné , kdyby se dalo vyhledávat v diskuzním foru

zvo
Správce webu

1.12.2010
20:47

Dobrý den,
děkujeme za podnětné připomínky. Fulltextové vyhledávání na fóru máme v plánu implementovat a v blízké době jej zprovozníme. O uvádění rozměrů obrazů jsme diskutovali již dříve, avšak tehdy jsme tuto možnost zavrhli. Hlavním důvodem je to, že je nad naše síly doplnit tyto údaje ke všem položkám v databázi. Mohly by se sice uvádět jen u nově přidaných obrazů, ale otázkou je, zdali by to poté nepůsobilo příliš nekonzistentně.

Rupak
Uživatel

2.12.2010
22:28

děkuji za reakci , vyhledávání bude super . Co se týče nekonzistence ohledně rozměrů je zde nemístná , už jen z důvodu orientační odhadní ceny , jelikož pokud se cena obrazů většinou odvíjí právě od velikosti , tak by spíše pozbývalo smysl uvádět právě cenu , terá je jedním z důvodů návštěvy většiny uživatelů. Mně osobně by vůbec nevadilo , kdyby rozměry měly jen nové obrazy a straým se postupně , pokud by bylo v silách , přidělí. Myslím , že by i mnoho lidí pomohlo , některé zde obrazy uvedené se dají snadno vyhledat i po internetu a dohledat tedy rozměr. Tím by i se zvedla návštěvnost a soudržnost uživatelů , právě nějakou takovou spoluprací plus právě spolupráce i mezi uživateli přímo přez forum prostřednictvím usnadnění vyhledávání fultextem a tím lepší komunikace.





Zaslat odpověď:
Psát příspěvky mohou pouze uživatelé s předplaceným přístupem.